Waarom kopen bij ons

Elfjes en Draken is een professionele online shop, welke kwalitatief speelgoed op Internet verkoopt. Wij bieden onze klanten een ruim gamma speelgoed met voor ieder wat wils. Al onze producten kan u tevens in onze winkel te Heist-op-den-Berg komen bewonderen.

Hieronder enkele goede redenen om Elfjes en Draken te vereren met uw online bestelling.

Elfjes en Draken staat voor kwalitatief, educatief, origineel en leuk speelgoed.

  • Kopen in alle vertrouwen.

U kan in alle vertrouwen bij ons shoppen. Uw betalingen gebeuren steeds in alle veiligheid, waarbij wij garant staan voor de snelle en correcte afhandeling van al onze bestellingen. De merken die wij u kunnen aanbieden, hebben reeds ruimschoots hun kwaliteit bewezen. We selecteren onze merken dan ook via strenge criteria en verkopen alleen speelgoed dat voldoet aan de strengste EU normen.We werken steeds rechtstreeks met de fabrikant, waardoor we zeker zijn van de echtheid van de aangeboden producten.

  • Levering aan uw deur.

Alle producten die u bij ons bestelt, worden netjes bij u aan de voordeur aangeboden door de transporteur. Het is dus niet nodig om nog een afhaalpunt te zoeken, waar u uw product dient op te halen. Uw bestelling wordt netjes verpakt persoonlijk aan u geleverd.

  • DE referentie als het op service aankomt.

Het Elfjes en Draken team staat steeds voor u klaar met vragen omtrent uw bestelling of onze producten. Het volstaat om ons even een mail te sturen en dan zorgen we ervoor dat we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Openingsuren en adres winkel:

Openingsuren
Elke dag doorlopend open van 09u30 tot 18u00. Zondag en feestdagen gesloten.

Bergstraat 148

2220 Heist-op-den-Berg

015 639399


Contactgegevens

Bergstraat 148

2220 Heist-op-den-Berg

Tel. : 015 639399

There is no content to display.

Openingsuren

Elke dag doorlopend open van 09u30 tot 18u00. Zondag en feestdagen gesloten. (vanaf 11 mei)