Welkom op de webshop van Elfjes en Draken

Herroepingsrecht

 

Indien de Klant bij ontvangst van zijn pakket vaststelt dat het pakket niet de producten bevat welke hij besteld had, indien de producten beschadigd zijn of indien de Klant van zijn aankoop wenst af te zien, dient de Klant binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket dit terug te zenden naar Elfjes en Draken in de originele verpakking in originele staat.

Alvorens deze retourzending uit te voeren, dient de Klant per email Elfjes en Draken op de hoogte te stellen van de aankomende retourzending, met vermelding van de reden. Dit kan op het emailadres marc@elfjesendraken.be .

Bij ontvangst van de retourzending zal Elfjes en Draken dan in samenspraak met de Klant beslissen om de geretourneerde producten te vervangen of om het bestelbedrag exclusief verzendkosten terug aan de klant over te maken. Alle verzendkosten en risico’s gepaard gaande met een retourzending zijn steeds ten laste van de Klant.

Bij een terugbetaling zal Elfjes en Draken het totaalbedrag van de retourzending exclusief verzendkosten binnen de 30 dagen terugstorten op de door de klant aangegeven bankrekening.

Veilig betalen met :
betaalmethoden
Bezorgd door :
1024px-Bpost_logo.svg

Producten

Adresgegevens

Bergstraat 148
2220 Heist-op-den-Berg
Tel. : 015 639399

Van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend open van 9u30 tot 18u00.
Op maandag, zondag en feestdagen gesloten.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.